Partners


bmw_ad_smelt_naarden

BMW Ad Smelt Naarden

Als het om rijplezier draait, bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu geïnteresseerd bent in een nieuwe BMW of een gebruikte, accessoires voor uw BMW zoekt of een afspraak met de werkplaats wilt maken – wij bieden een luisterend oor als het om uw wensen gaat.

www.dealer.bmw.nl/adsmelt


security_control

Security Control

Security Control gebruikt de jarenlange ervaring met beveiliging om maatwerk te leveren als het om het beveiligen van mensen, objecten en informatie gaat. Maatwerk maakt onderdeel uit van hun veiligheidsstrategie.

www.securitycontrol.nl
classic_fm

Classic FM

Met bijna 800.000 verschillende luisteraars, die gemiddeld zo'n 8 uur per week luisteren, is Classic FM de grootste special interest radiozender van Nederland.

Recentelijk is het station van een non-stop klassieke muziekzender getransformeerd naar een zender voor klassieke muziek en nieuws & achtergronden.


www.classicfm.nl

vind_magazine__

Vind Magazine

Vind is hét magazine op het gebied van geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. Met elk kwartaal 132 pagina’s vol diepgravende artikelen, fraai geïllustreerde verhalen, interessante interviews. Boekennieuws, veilingrubriek en tentoonstellingsagenda. En natuurlijk Lezersvinden, waarin aankopen en vondsten van lezers besproken én gewaardeerd worden.

www.vindmagazine.nl
otterloo_chauffeurs_kaw

Otterloo Chauffeurs

Otterloo chauffeurs is uw persoonlijke chauffeur die u in uw eigen auto op het moment dat u wilt naar uw bestemming brengt. Betrouwbaar, integer en flexibel. Otterloo chauffeurs is uw persoonlijke chauffeur tijdens de beurzen van InterEvent.

www.otterloochauffeurs.nl
collect_

Collect

Collect is hét magazine voor de kunstliefhebber en -verzamelaar. In elk nummer houdt Collect u op de hoogte van de actualiteit in de kunst-, antiek- en designwereld. Maandelijks wordt er aandacht besteed aan de beste tentoonstellingen in binnen- en buitenland, neemt Collect een kijkje bij de Nederlandse galerieën, volgen zij de trends op het vlak van kunst, antiek en design, en brengen zij uit eerste hand verslag uit van de wereld van veilingen en kunstbeurzen. Een handige agenda houdt u bovendien iedere maand op de hoogte van de belangrijkste tentoonstellingen, veilingen en beurzen.

www.collectaaa.be.