Deelname informatie

Deelname voorwaarden   Kunst & Antiek Weekend 2019
Plattegrond   Grote Kerk Naarden
Aanvraag voor deelname   Kunst & Antiek Weekend 2019
Algemene voorwaarden   InterEvent b.v.
Kunst & Antiek Weekend Naarden 2020
Van woensdag 22 (Private View) t/m zondag 26 januari 2019 aanstaande vindt in Naarden-Vesting het Kunst & Antiek Weekend plaats. Gedurende 5 beursdagen presenteren meer dan 60 exposanten een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst. Naast de imposante Grote Kerk van Naarden bestaat het beursoppervlak uit twee stijlvol aangeklede en verwarmde paviljoens die direct aan de Grote Kerk verbonden zijn. Ieder jaar trekt het Kunst & Antiek Weekend Naarden, dat bekend staat als een echte koopbeurs op hoog niveau, een groot aantal bezoekers uit heel Nederland en BelgiĆ«.
 
Inschrijvingsprocedure:
Onze doelstelling is en blijft om het Kunst & Antiek Weekend Naarden in de komende jaren nog verder in kwaliteit te doen stijgen zonder dat er een psychologische drempel voor de bezoekers ontstaat. Om dit ambitieuze doel te bereiken zijn de keuringscriteria aangescherpt en zijn wij genoodzaakt zeer kritisch te zijn bij de keuze van de exposanten. De algehele sfeer van het deelnemersveld onderling blijft ook zeer belangrijk. Deelname aan het Kunst & Antiek Weekend Naarden is daarom uitsluitend op uitnodiging mogelijk.
 
Via een Aanvraag voor deelname formulier kunt u aangeven dat u in aanmerking wilt komen voor toekomstige deelname. Na aanleiding van uw aanvraag maken wij vervolgens graag een kennismakingsafspraak waarna uw aanvraag aan de deelnemerscommissie voorgelegd wordt. Zoals u begrijpt kunnen wij op dit moment absoluut nog geen toezeggingen doen over mogelijke deelname. 

De organisatie behoudt zich het recht voor, exposanten met collecties die naar haar oordeel niet in het beursprofiel passen, te weigeren voor beursdeelname. Dit is ook van toepassing bij oververtegenwoordiging van een bepaald segment.

 
Meer informatie:
InterEvent beurzen - organisatie - advies
Contact persoon: Johan D. Rissik
T: +31 (0)35 623 96 95   GSM: +31 (0)6 53 466 338  
E: j.rissik@interevent.org